Søg på produkt:
Produktgrupper Forhandler login
 

 

Fakta om Dansk Skilte Inventar

Europas største skilteleverandør til forhandlere og grossister, med levering fra dag til dag.

Dansk Skilte Inventar a/s (DSI), Danish Sign Export a/s (DSE) og Danish Sign Production a/s (DSP), er blandt Europas førende leverandører af professionelle displays til messer og udstillinger, samt skiltesystemer til gade, væg og vinduer i forretninger m.v.
1983 blev DSI grundlagt i Vojens - et skiltefirma, der solgte til det danske marked. 1987 blev DSE grundlagt, for at blive underleverandør til europæiske skiltefirmaer - eksporten udgør i dag 55% af omsætningen. Udviklingen gik stærkt, og varelageret måtte flyttes til Hammelev i 2500 m2 store lokaler, hvorfra der blev ekspederet forsendelser til Danmark og resten af Europa. Efter få år meldte pladsproblemerne sig igen, og i 2009 flyttede både kontor og lager til nyt domicil i Hammelev, med 7000 m2 lager med 6000 pallepladser, 500 m2 showroom og 750 m2 kontor. Alt sammen kun 200 meter fra afkørsel 68 på motorvej E45, på adressen Solbakken 22, 6500 Vojens.
Vi er selvproducerende i skiltesystemer af stål hos Danish Sign Production i DK, og de resterende produkter leveres af få store underleverandører. Vi beskæftiger 36 aktive skiltefolk fordelt på kontor, salgs-, marketing- og eksportafdeling, lager, produktion og udvikling.

Kåret til Gazelle- Tripple-A virksomhed

Dansk Skilte Inventar har i 2007, 2008 og 2009 haft den ære, at være blevet kåret af Dagbladet Børsen til en Gazelle-virksomhed, hvilket kræver at man er en solid virksomhed, med mindst 4 års konstant fremgang i omsætning og indtjening.
Tilmed har vi fået tildelt AAA-diplomet i 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 og 2014, som står for "højeste kreditværdighed". Det uddeles af firmaet Soliditet til virksomheder i Danmark, med en usædvanlig god økonomi.

Strategi og visioner for fremtiden

Vores idé er at sælge kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og yde den bedste service og hurtigste levering. Vi satser på fremtiden med det mål, at være én af de absolut bedste skilteleverandører i Europa - og længere ude i verden. Vi udvikler derfor hele tiden nye produkter til skiltemarkedet, der kan tilfredsstille forhandlere og distributører, med behov for skilte-, display- og messeprodukter, sidste nyt er exclusive Glas Vitriner i mange modeller, leveres samlet og færdig ud til kunderne, el og incl. SPOTLIGHT
Internettet er for os en naturlig måde at fremme salg og kommunikation på. Vi vil derfor bestræbe os på, løbende at udvikle og forbedre vores web-site, samt opdatere den med nyheder og gode tilbud, til alle nuværende og kommende web-kunder på www.dsi.nu og www.dse.as.
Desuden tilbyder DSI/DSE GRATIS WEB med alle produkter på, til kunder der ønsker et større salg. Se mere her på siden og på www.sign-city.com/demo
Sidste nyt er, at DSI/DSE har udviklet en ny produktserie - CROWN - kvalitetsprodukter som Truss-systemet, udendørs LED lysskilte og alu vægrammer med specielle flade aluprofiler.  

Velkommen som kunde hos DSI Skilte - vi ser frem til et godt samarbejde!

 

 

Execution time was: 21536,06 sec